Ulko-oven vaihto

Ulko-oviremontti tuo taloosi uuden ja tyylikkään sisäänkäynnin

Kun harkitset uutta ulko-ovea taloosi, käänny Kattobest Oy:n puoleen. Ulko-oveksi on tarjolla meillä mitä moninaisempia vaihtoehtoja aina asukkaan maun ja kodin tyylin mukaan. Löytyy perinteisiä, moderneja, yksinkertaisia ja tyyliteltyjä malleja.

Uusi ulko-ovi virkistää ihmeen paljon talon ilmettä ja vaikuttaapa se samalla myös lämmityskuluihin positiivisesti. Tiivis ulko-ovi on yksi asumisviihtyvyyteen eniten vaikuttavia tekijöitä. Jos oven alanreunan tiivisteet vuotavat, lattiarajassa on aina kylmä, mikä tuntuu jaloissa epämiellyttävänä vetona. Villasukkien ympärivuotisen käytön sijaan kannattaa vaihtaa ulko-ovi uuteen, niin huomaat eron myös pienentyneinä lämmityskuluina. 

Meidän käsissämme ovet asennetaan paikoilleen siten, että ne pysyvät tiukasti uomissaan vielä kymmenien vuosien käytön jälkeen. Teemme ulko-ovien vaihdot ja oviremontit Jyväskylän alueen kotitalouksille. Ota yhteyttä!

Meiltä saat koko julkisivun kunnostuksen

Kun ulko-oven vaihto on edessä, kannattaa samalla tarkastaa, olisiko hyvä vaihtaa myös ikkunat uusiin. Entä kaipaako puuverhoilu tuoretta maalipintaa tai vaihtamista sekin? Meiltä saat kaikki julkisivun remontointiin liittyvät palvelut: ikkunaremontit, julkisivumaalaukset ja puutalojen julkisivuremontit. Olemme myös taitavia kattoremonttien tekijöitä. Kerro, millaista kohennusta kotisi ulkopinnat kaipaavat, ryhdymme mielellämme työhön!