Julkisivuremontti

Kunnostamme julkisivut kauniilla puuverhoiluilla

Kattobest Oy:n julkisivuremontti kunnostaa puuverhoillut omakoti- ja rivitalot parhaalla tavalla. Laadukkailla materiaaleilla ja työtavoilla saadaan kestävät puujulkisivut useiksi kymmeniksi vuosiksi. Kun tilaat julkisivuremontin meiltä, varmistat täyden palvelun toteutuksen: tulemme kartoittamaan kohdekiinteistön veloituksetta ja hoidamme kaikki työt huolellisesti purkutöistä asennuksiin. Kotitalous – ota yhteyttä ja tilaa talollesi uusi upea puku kauniin puuverhoilun muodossa! Työskentelemme Jyväskylässä ja lähikunnissa.

Samalla kuntoon myös ikkunat ja ovet

Julkisivuremonttiin voidaan yhdistää tarvittaessa ikkunoiden ja ulko-ovien vaihdot. Uudet ikkunat ja ovet viimeistelevät julkisivun ilmeen talosi tyylin mukaisesti. Kaikin puolin kunnostettu julkisivu on ilo asukkaalle ja positiivinen tekijä myös mahdollisilla asuntomarkkinoilla.

Muista huollattaa julkisivu säännöllisesti

Jos puuverhoilu ei kaipaa vaihtoa, voit tilata meiltä julkisivumaalauksen. Säännöllinen maalaus pitää talon julkisivun kunnossa vuodesta toiseen, eikä verhoilun vaihto tule liian pikaisesti ajankohtaiseksi. Jos puuverhous alkaa kuitenkin olla uusinnan tarpeessa, ole meihin yhteydessä, niin laitamme julkisivuremonttisi aluilleen!