Ikkunaremontti

Ikkunat vaihtoon ja talon ilme kuntoon, asumismukavuutta unohtamatta

Vetääkö ikkunoista, kuuluuko ulkoa häiritsevää melua vai karkaako lämpö puitteen ja karmin välistä? Ikkunaremontti on paikallaan silloin, kun talon ikkunoiden toiminnassa on puutteita. Ikkunoissa voi olla joko teknistä vikaa tai niiden ulkonäkö on voinut muuttua ajan saatossa. 

Ikkunaremontissa taloon vaihdetaan uudet ikkunat, jotka ovat energiatehokkaat, sopivat talon tyyliin sekä ovat muilta ominaisuuksiltaan vaatimusten mukaiset. Kysy ikkunaremonttia meiltä, Kattobestin pojilta – palvelemme kotitalouksia kokemuksella Jyväskylässä ja lähikunnissa.

Ikkuna kotiin kuin kotiin

Eri malleja, suuria ja pieniä, klassista ja modernia – kauttamme löytyy monien makujen ja talojen ikkunat. Ota yhteyttä hyvissä ajoin, kun ikkunaremontti on suunnitteilla. Näin voimme yhdessä ajan kanssa etsiä ne parhaimmat ikkunat kotiisi. 

Ovi vaihtoon? 

Moni vaihtaa ikkunoiden ohella ulko-oven. Yhtenäinen uusi tyyli jatkuu näin näyttävästi koko talon ilmeessä. Julkisivumaalaus tai puuverhoilun vaihtaminen on niin ikään usean asukkaan valinta ikkunaremontin lisäksi. Mitä kaikkia palveluja sinä tarvitset? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Uudet ikkunat ovat vain yhteydenoton päässä –
Tee tarjouspyyntö vaikka heti!