Kattoremontit

Peltikattojen ja tiilikattojen remontit

Kattoremontti on vaativa remontti, joka kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Toteutamme peltikattojen ja tiilikattojen remontit sovitun aikataulun mukaan. Asennamme samalla myös kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet, palotikkaat ja kattosillat, sekä sadevesijärjestelmät ränneistä lähtien.

Katolla työskentely vaatii erityistä varovaisuutta, joten panostamme aina asianmukaiseen turvavarustukseen.

Energiaremontti kattoremontin yhteydessä

Teemme lisälämmöneristykset nykyiset rakennusmääräykset täyttävin metelmin. Suunnittelijamme kartoittaa kotisi energiaremontin tarpeen huomioiden yksilölliset rakenne vaatimukset. 

Veloitukseton arviointikäynti

Ennen kattoremontin aloittamista teemme kohdekiinteistöön veloituksettoman arviointikäynnin. Käynnin tarkoituksena on kartoittaa katon kunto, tarvittavat toimenpiteet, käytettävät materiaalit, toteutusaikataulu ja remontin kokonaisbudjetti. Tämän jälkeen voimme antaa sinulle tarkemman tarjouksen, josta sinulle selviää kiinteistösi katon remonttivaiheet, remontin aikataulu ja kustannukset.

Kattoremontin vaiheet

Kattoremontti alkaa vanhan katteen purkamisella sekä yläpohjan ja villojen kuntotarkastuksella. Tämän jälkeen seuraa pystyruoteiden asennus, lappeiden oikaisu sekä aluskatteen, tuuletusrimojen ja uusien vaakaruoteiden asennus. Päätykolmiot paneloidaan ja maalataan tarvittaessa otsalautojen asennuksen yhteydessä.

Seuraavaksi vuorossa on uuden vesikatteen, reunalistojen sekä harjapeltien asennus. Halutessasi asennamme samalla myös kattoturvatuotteet nousu- ja lapetikkaista lumiesteisiin, kattosiltoihin sekä läpivienteihin. Piipunpellityksen jälkeen asennamme myös sadevesijärjestelmät, kuten rännit ja alastulot.

Kattoremontin päättävät huolellinen loppusiivous ja katon lopputarkastus. 

Lisälämmöneristys

Lisäeristyksellä ehkäistään lämmön karkaamista ja säästetään energiaa

Lisäeristyksen tarkoituksena on parantaa kiinteistön tiiviyttä. Tehokkain tapa parantaa lämmöneristystä on tehdä eristys yläpohjaan. Kiinteistön yläpohjan eristäminen toteutetaan yleensä kattoremontin yhteydessä. Vanhaa eristettä ei tarvitse välttämättä poistaa, sillä lisäeriste voidaan asentaa sen päälle. Eristeenä käytetään yleensä villaa, jota asennetaan tilaan noin 15 – 20 cm:n paksuinen kerros. 

Lisälämmöneristys parantaa talon energiatehokkuutta. Hyvin eristetty talo säästää luontoa ja lämmityskustannuksia.

Rahoitus

Saat meiltä rahoituksen kattoremonttiisi helposti ja vaivattomasti. Valitset vain itsellesi sopivan kuukausierän ja annat meidän hoitaa loput. Rahoitus on joustava vaihtoehto. Sinun ei tarvitse ottaa erillistä lainaa, vaan pienellä kuukausimaksulla toteutat suuretkin hankinnat. Rahoituksen myöntää Pohjola Pankki Oyj.

  • Voit saada luottoa jopa 25 000 euroa ja minimikuukausierä on vain 1,7 % luoton määrästä. 

  • Kilpailukykyinen korko

  • Maksut kuukausittain tasaerissä

  • Mahdollisuus lyhennys- ja maksuvapaisiin kuukausiin

  • Ei vakuuksia, ei takaajia

  • Kauppaan kuuluvasta asennustyöstä voi tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä: www.vero.fi.

  • Kysy meiltä lisää kattoremonttisi rahoituksesta!

Haluatko tilata veloituksettoman arviointikäynnin tai kysyä jotain kattoremonttiin liittyen?
Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!